top of page

We maken er

een feestje van!

Je situatie:
'Ik wil besparen'

Je voelt je helemaal op je plek waar je nu woont, maar het is al een tijdje geleden dat je hypotheek hebt afgesloten. Je bent eigenlijk heel benieuwd of je hypotheek niet goedkoper kan. Of je wil je huis graag verduurzamen, want dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. Maar ja, wat kost dat allemaal? En is dat niet allemaal heel veel gedoe?

DeVinq helpt je graag bij de realisatie van je plannen! Wij maken hypotheekadvies bereikbaar, begrijpelijk en betaalbaar.

 

Hoe? Door samen met een adviseur, ondersteunt door slimme tooling, een begrijpelijk inzicht te krijgen in de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden van de keuzes. We laten randzaken weg en focussen ons op wat er echt toe doet. Wij gaan voor eenvoud, zonder tekort te doen aan de kwaliteit van het advies en doen onze werkzaamheden voor een uiterst scherpe prijs.

 

Elk gesprek starten we met een telefonische intake. Dit gesprek is altijd kosteloos en tijdens deze intake krijg je zoveel mogelijk antwoord op de vragen die je hebt. Denk aan “kan mijn hypotheek omgezet worden en ga ik uberhaupt besparen? En om dit te regelen, wat kost dat dan?” of “ik wil besparen door mijn huis te verduurzamen, maar hoe pak ik dat nou slim aan?”. Na dit gesprek, dat ongeveer 25 minuten duurt, bepaal je of en hoe je verder wilt gaan. Aan jou de keuze of we het vervolggesprek online of bij je thuis voortzetten. Onze hypotheekadviseurs zitten door heel Nederland. Verder helpen we u met het regelen van alle stukken van uw eigen bank, met de notaris en met bijvoorbeeld de taxatie en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

Wil je zelf berekenen hoeveel je kunt besparen?

Naar de rekentool »

  • We nemen uitgebreid de tijd je te leren kennen

 

  • We brengen je mogelijkheden in kaart

  • We geven je een eerste onafhankelijk inzicht

  • In grote lijnen weet je waar je aan toe bent

  • We geven je tips & trics

DeVinq-BEELDMERK2.png

Stap 1

INTAKEGESPREK

Ben je van plan een huis te kopen, wil je verbouwen of zoek je een hypotheek die beter bij je past?

home keys

Stap 2

STUKKEN AANLEVEREN

Wil je na het intakegesprek een adviesgesprek inplannen? Dan vragen we je om de nodige formulieren aan te leveren. 

Stap 3

ADVIESGESPREK

Tijdens het gratis adviesgesprek maken we jouw plannen en mogelijkheden concreet. 

Signing a Contract

Stap 4

BEMIDDELING

Heb je besloten om gebruik te maken van onze dienstverlening? Dan gaan we voor je aan de slag. 

Champagne

Stap 5

NAAR DE NOTARIS

Nu de hypotheekofferte getekend is, volgt de stap naar de notaris. Ook daar helpen we je bij! 

Koop jij binnenkort je eerste droomhuis, ga je verbouwen of ben je op zoek naar een scherpere hypotheekrente? Bij deVinq regelen we fluitend je hypotheek. Eenvoudig, snel en voor een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Jouw hypotheek geregeld in vijf stappen:

Het regelen van een hypotheek hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bij deVinq hebben we het proces ingedeeld in vijf overzichtelijke stappen:

Droomhuis.png

Intakegesprek

Verbouwing.png

Stukken aanleveren

Maandlasten verlagen.png

Adviesgesprek

Overwaarde.png

Bemiddeling

Droomhuis.png

Naar de notaris

DeVinq-animation-medium.gif
bottom of page