top of page

We maken er

een feestje van!

Je situatie:
'Mijn situatie is veranderd'

Nadenken hoe het huis uitgebouwd moet worden om die extra slaapkamer voor jullie 3e kindje te realiseren. Je afvragen hoe je die overwaarde op je woning kan gebruiken voor het realiseren van je wensen. Of nadenken hoe het nu verder moet, omdat jullie besloten hebben uit elkaar te gaan. Je leven kent veranderingen die specifieke oplossingen vragen. Of het nu gaat om een verbouwing of een totaal gewijzigde levenssituatie, je hebt behoefte aan inzicht en wil graag de mogelijkheden weten. DeVinq helpt je graag bij het geven van het inzicht en neemt je graag mee in wat kan en wat niet kan. Wij maken hypotheekadvies bereikbaar, begrijpelijk en betaalbaar.

 

Hoe? Door samen met een adviseur, ondersteunt door slimme tooling, een begrijpelijk inzicht te krijgen in de financiële mogelijkheden en onmogelijkheden van de keuzes. We laten randzaken weg en focussen ons op wat er echt toe doet. Wij gaan voor eenvoud, zonder tekort te doen aan de kwaliteit van het advies en doen onze werkzaamheden voor een uiterst scherpe prijs.

 

Elk gesprek starten we met een telefonische intake. Dit gesprek is altijd kosteloos en tijdens deze intake krijg je zoveel mogelijk antwoord op de vragen die je hebt. Denk aan “kan ik mijn hypotheek verhogen? En om dit te regelen, wat kost dat dan?” of “ik wil hier blijven wonen, maar kan ik dit wel betalen?”. Na dit gesprek, dat ongeveer 25 minuten duurt, bepaal je of en hoe je verder wilt gaan. Aan jou de keuze of we het vervolggesprek online of bij je thuis voortzetten. Onze hypotheekadviseurs zitten door heel Nederland. Verder helpen we u met het regelen van alle stukken van uw eigen bank, met de notaris en met bijvoorbeeld de taxatie en nemen u zoveel mogelijk werk uit handen.

  • We nemen uitgebreid de tijd je te leren kennen

 

  • We brengen je mogelijkheden in kaart

  • We geven je een eerste onafhankelijk inzicht

  • In grote lijnen weet je waar je aan toe bent

  • We geven je tips & trics

DeVinq-BEELDMERK2.png

Stap 1

INTAKEGESPREK

Ben je van plan een huis te kopen, wil je verbouwen of zoek je een hypotheek die beter bij je past?

home keys

Stap 2

STUKKEN AANLEVEREN

Wil je na het intakegesprek een adviesgesprek inplannen? Dan vragen we je om de nodige formulieren aan te leveren. 

Stap 3

ADVIESGESPREK

Tijdens het gratis adviesgesprek maken we jouw plannen en mogelijkheden concreet. 

Signing a Contract

Stap 4

BEMIDDELING

Heb je besloten om gebruik te maken van onze dienstverlening? Dan gaan we voor je aan de slag. 

Champagne

Stap 5

NAAR DE NOTARIS

Nu de hypotheekofferte getekend is, volgt de stap naar de notaris. Ook daar helpen we je bij! 

Koop jij binnenkort je eerste droomhuis, ga je verbouwen of ben je op zoek naar een scherpere hypotheekrente? Bij deVinq regelen we fluitend je hypotheek. Eenvoudig, snel en voor een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. 

Jouw hypotheek geregeld in vijf stappen:

Het regelen van een hypotheek hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bij deVinq hebben we het proces ingedeeld in vijf overzichtelijke stappen:

Droomhuis.png

Intakegesprek

Verbouwing.png

Stukken aanleveren

Maandlasten verlagen.png

Adviesgesprek

Overwaarde.png

Bemiddeling

Droomhuis.png

Naar de notaris

DeVinq-animation-medium.gif
bottom of page