top of page
  • Writer's picturedeVinq

Wat is jullie werkwijze?


Een hypotheek moet je passen als een jas. Met de juiste voorwaarden, afgesloten bij een degelijke partij, tegen een zo gunstig mogelijk rentetarief. Zie je door de bomen het bos niet meer? deVinq navigeert jou probleemloos door het woud van hypotheekaanbieders. Hoe? Bij deVinq houden we van een heldere en eenvoudige aanpak. Onze werkwijze:


1. Het intakegespek

Ben je van plan een huis te kopen, wil je verbouwen of zoek je een hypotheek die beter bij je past? Tijdens het intakegesprek, bij jou thuis of bij ons op kantoor, nemen we uitgebreid de tijd om je te leren kennen. Onze adviseur brengt jouw mogelijkheden in kaart en geeft vervolgens een eerste, onafhankelijk advies. Aan het einde van het intakegesprek weet jij in grote lijnen waar je aan toe bent. Natuurlijk geven we je ook handige tips & tricks mee die je helpen tijdens het vervolgtraject.

2. Stukken aanleveren

Wil je na het intakegesprek een adviesgesprek inplannen? Dan vragen we je om de nodige formulieren aan te leveren. Geen archiefkast vol, maar alleen stukken die echt nodig zijn om een definitief advies te kunnen verzorgen. Denk aan een document waarmee we je inkomen checken, je eventuele schulden in beeld krijgen of de waarde van je huidige woning. Je levert de documenten eenvoudig aan via onze digitale portal.

3. Het adviesgesprek

Tijdens het gratis adviesgesprek maken we jouw plannen en mogelijkheden concreet. We doorlopen de wettelijke eisen en rekenen tot op de cent nauwkeurig uit wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je met een gerust hart alle opties in overweging nemen.

4. Bemiddeling

Heb je besloten om gebruik te maken van onze dienstverlening? Dan gaan we voor je aan de slag. We stellen een rapport op en vragen verschillende offertes voor je aan bij diverse hypotheekaanbieders. Via jouw persoonlijke online hypotheekdossier kun je eenvoudig de overige bewijsstukken aanleveren. Ook kun je de status van jouw aanvraag inzien. In de meeste gevallen ontvang je binnen vijf werkdagen een passende rente-aanbieding. Ga je akkoord? Dan maken we een officiële aanbieding en werken we alles tot in de puntjes uit. Natuurlijk kun je ook tijdens deze fase bij ons terecht voor al je vragen.

5. Naar de notaris

Nu de hypotheekofferte getekend is, volgt de stap naar de notaris. Ook daar helpen we je bij! deVinq heeft een groot netwerk van notarissen uit hele land. Kies je liever zelf een notaris? Ook dat is uiteraard prima! Jij bepaalt, wij ondersteunen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page